Lakiseurantapalvelu vahvistaa työturvallisuutta

Safecon lakiseurantapalvelun avulla saat uusimmat toimintaan vaikuttavat lakimuutokset vaivattomasti ja ilman stressiä, että joku olennainen muutos jää sinulta huomaamatta. 


Lukuisat lait ja säädökset vaikuttavat työpaikkojen toimintaan. Arjen kiireessä harvalla on aikaa aktiivisesti seurata, kuinka työnantajan ja esimiesten vastuisiin sekä työntekijöiden velvollisuuksiin ja oikeuksiin vaikuttavat lait ja asetukset muuttuvat.
Safecon lakiseurantapalvelu takaa, että työpaikalla on aina oikea ja ajantasainen lainsäädäntö työntekijöiden ja esimiesten nähtävänä. Safecon lakiseurantapalvelun avulla saat yritykseesi tiedon uusista toimintaa koskettavista säädöksistä ja säädösmuutoksista myös kesken vuotta. Se pitää huolta, ettei mikään merkittävä tieto jää työnantajalta, esimiehiltä tai työntekijöiltä kuulematta ja näkemättä. Palvelun ansioista ei tarvitse ostaa lakikirjoja vuosittain, kun Safeco tuo tarpeelliset tiedot perille.
Yritysten menestyksen avain on, että osaa priorisoida ja keskittää voimavaransa ydinosaamiseen. Kaikkea ei tarvitse eikä edes ehdi tehdä itse – tuottavuuden, kustannustehokkuuden ja laadun maksimoimiseksi kannattaa käyttää tarpeen mukaan asiantuntijoiden palveluita.
Me Safecossa autamme asiakkaitamme kehittämään työturvallisuutta, työnhyvinvointia ja tuottavuutta. Elinkeinoelämän keskusliittokin (EK) sen tietää, että työturvallisuus ja tulos kulkevat käsi kädessä: ”Kun parannetaan mahdollisuuksia toimia turvallisesti, pohjustetaan myös edellytyksiä kannattavalle liiketoiminnalle. Terve, työkykyinen ja motivoitunut ihminen on paras tuloksentekijä.”
Turvaa työyhteisösi huomista varmistamalla, että lakiseurantapalvelu on osaavissa käsissä. Ota yhteyttä, niin me Safecossa hoidamme asian kuntoon.

ESKO VAINIONPÄÄ
Safeco Oy
puh. 044 083 007
www.safeco.fi

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Työturvallisuus haastaa yrityksiä myös kriisiaikana